Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα και μόλις αυτά μαραθούν, τσιγαρίζουμε και τον κιμάα, προσθέτουμε τον πελτέ και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτουμε τις πάπρικες, αλάτι και πιπέρι.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντας τα με το λιωμένο βούτυρο.
Προσθέτουμε τη γέμιση και αραδιάζουμε σε όλη την επιφάνεια της τους κύβους της γραβιέρας.
Συνεχίζουμε να απλώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρώνοντας τα.
Στο τέλος χαράζουμε την πίτα μας, πασπαλίζουμε με σουσάμι και κεφαλοτύρι τριμμένο και τη ραντίζουμε με τα χέρια μας με λίγο νερό.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει!