Αφράτο κέικ νηστίσιμο γεμιστό με γλυκά κουταλιού μέσα σε τρία λεπτά μόνο
Βάζουμε την ζάχαρη και το λάδι και ανακατεύουμε για ένα λεπτό ρίχνουμε το μισό πορτοκάλι με το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (την σόδα μέσα στο χυμό πορτοκάλι) και αναδεύουμε για ένα λεπτό ακόμα. Τέλος ρίχνουμε τα γλυκά του κουταλιού στα οποία έχουμε βάλει μια με δυο κουταλιές της σούπας αλεύρι. Βάζουμε σε 26ρι ταψί με λαδόκολλα τον πάτο του και καλά λαδωμένο με σπορέλαιο και ψήνουμε περίπου για μια ώρα στους 170 αντιστάσεις. Όταν είναι έτοιμο αφήνουμε να κρυώσει ξεφορμάρουμε και ρίχνουμε άχνη.