Τυροπιτάκια κουρού μπισκοτένια για ολες τις ώρες
Φτιάχνουμε την ζύμη μας ανακατεύοντας πρώτα τα υγρά και μετα τα στερεά η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια μας. Βάζουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο σκεπασμένη η ζύμη και ετοιμάζουμε την γέμιση. Βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο κόβουμε μπαλάκια και τα απλώνουμε στο χέρι μας. Βάζουμε γέμιση και την κλείνουμε αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Περνάμε με αυγό που έχουμε ανακατέψει με λίγο νεράκι και ρίχνουμε σουσάμι. Ψήνουμε αντιστάσεις 200 βαθμούς για 25 λεπτά.