ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι,τη μαγιά, τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα. Ρίχνουμε το ούζο και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθει το μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου από 10 έως 15 λεπτά να φουσκώσει η ζύμη.
Παίρνουμε μια κατσαρόλα, Ρίχνουμε το λάδι, αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία και με ενα βρεγμένο κουτάλι παίρνουμε μια ποσότητα από την ζύμη και την Ρίχνουμε απαλά στην κατσαρόλα μας.
Τους ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσοκιτρινο χρώμα. Κατόπιν τους βάζουμε σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε και τους ριχνουμε μέλι και διακοσμουμε με ότι άλλο θέλουμε!!