Επέλεξε παρακάτω για είσοδο μέσω Facebook ή μέσω του προφίλ σου στο mageirikesapolauseis.gr
Υλικά Συνταγής
Για τη ζυμη 700γρ αλευρι γοχ 1 φλιτζανακι ελαιολαδο 2 κουταλιες ξιδι 1 κουταλακι αλατι Νερο οσο παρει για να γινει μια ζυμη μαλακη και να μην κολλαει στα χερια! Γεμιση 400 γρ φετα! Ελαιολαδο η ηλιελαιο για το τηγανισμα
Για τη ζυμη 700γρ αλευρι γοχ 1 φλιτζανακι ελαιολαδο 2 κουταλιες ξιδι 1 κουταλακι αλατι Νερο οσο παρει για να γινει μια ζυμη μαλακη και να μην κολλαει στα χερια! Γεμιση 400 γρ φετα! Ελαιολαδο η ηλιελαιο για το τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Τυροπιταρια
Ζυμωσα ολα τα υλικα της ζυμης και την αφησα 30 λεπτα να ξεκουραστει! Μετα ανοιξα λεπτα φυλλα εβαλα σκορπια φετα και εκλεισα σε φακελο! Τηγανισα με ελαιολαδο σε σιγανη φωτια ωστε να ψηθουν καλα και μεσα!