Γευστικό παγωτό που κυριαρχεί η γεύση του αμυγδάλου!
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω την σαντυγι το ζαχαρουχο το σιρόπι αμύγδαλα το γιαούρτι .
Ρίχνω και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα που έχω καβουρδίσει με ένα κουτάλι μαύρη ζάχαρη.
Σε ένα ταψί στρώνω τις βάφλες, τις ποτίζω με λικέρ αμαρέτο το οποίο έχω διαλύσει μέσα σε λίγο γάλα.
Ρίχνω απάνω το μείγμα και κατάψυξη για 4ωρες.
Στολίζω με καβουρδισμένα αμύγδαλα και αμαρέτι.