Το παγωτό μου!!! Παγωτό σοκολάτα με καβουρδισμένο αμύγδαλο & κομμάτια από κεράσι και άγριο βύσσινο. Χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς ζαχαρούχο, χωρίς κρυστάλλους
Ζεσταίνουμε τα 500γρ κρέμα γάλακτος ενσωματώνουμε σταδιακά με την σοκολάτα και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Φτιάχνουμε 1 λίτρο σαντιγί χτυπώντας καλά την φυτική κρέμα και ρίχνουμε την σοκολάτα που είχαμε φτιάξει προηγουμένως Μόλις μπει η σοκολάτα στην σαντιγί. όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε το βύσσινο τα κεράσια και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε σε μπολ και στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες πριν σερβίρουμε.