Φασολάδα κόκκινη με λουκάνικο
Σε βαθιά κατσαρόλα ή χύτρα ταχύτητας βάζω νερό να βράσει μαζί με τα φασόλια για να τα ξαφρισω.Έπειτα ριχνω όλα μου τα υλικά εκτός από το λουκάνικο.Βραζω μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια μου κ να χυλωσει η σάλτσα τους.Λίγο πριν σβησω το φαγητό μου,σε τηγάνι (χωρις λάδι)σοταρω το λουκανικο ,αφού το έχω ψιλοκοψει.Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να βγάλει εκτός από τα αρώματα του κ οσο λίπος έχει,έτσι ώστε να μην πάει στο στομάχι μας,να μείνει στο τηγάνι.Το προσθετω κ αυτό στην κατσαρόλα μου,βραζω για λίγα λεπτά για να ενωθούν οι γεύσεις.Προσθέτω έξτρα ελαιόλαδο και σερβίρω.