ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΑΛΙΝΑ
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά τη σαντιγύ για αρκετή ώρα προσθετουμε σιγα σιγα το ζαχαρουχο συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά,και τέλος το εβαπορέ Επίσης καλό χτύπημα.....Μετά έβαλα το μίγμα στο ψυγείο για 3 ώρες το ξαναχτύπησα στο μίξερ(βγαίνει πιο αφρατο) και πρόσθεσα το κακάο,την κουβερτουρα λιωμένη μαζί με τη μερεντα αφού έχουν κρυώσει λίγο....ανακατεύω να ενωθούν καλά με το μίγμα.....έσπασα τα μπισκότα με τα χέρια ανακατεψα καλά να πάνε παντού....εστρωσα μεμβράνη στη φόρμα ή λαδοκολλα άδειασε το μίγμα στη φόρμα....έβαλα κατάψυξη όλο το βράδυ ξεφορμαρα και καλή απόλαυση......Από πάνω έχω βάλει σιρόπι σοκολάτας.....Καλή επιτυχία