ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά ψυγείο για αρκετές ώρες. Βγάζουμε και στο μίξερ βάζουμε την κρέμα γάλακτος κτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί και αρχίζουμε και ρίχνουμε σταδιακά το ζαχαρούχο λίγο λίγο συνεχίζοντας το κτύπημα. Όταν πήξη καλά μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε το γιαουρτι συνεχίζουμε χτύπημα για τρία λεπτά τελος το συμπυκνωμενο γαλα λιγο ακομα χτυπημα και έτοιμο το παγωτάκι μας. Αν θέλετε να βάλετε μερεντα μπορείτε να βάλετε τόση όσοι θέλετε να είναι ωραία στην γεύση. Ανακατεύετε και έτοιμο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με ότι άλλο υλικό σας ανέφερα ποιο πάνω. Αφού δώσετε την γεύση που θέλετε τοποθετείτε το μείγμα σε μπολ και μετά κατάψυξη. Καλή Επιτυχία!!!