Βάζουμε την ζάχαρη το νερό και την μαγιά ανακατεύουμε και ρίχνουμε από επάνω το αλεύρι να δημιουργήσει ένα πέπλο. Όταν η μαγιά είναι έτοιμη ανεβαίνει πάνω από το αλεύρι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε. Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για 40 λεπτά και δημιουργούμε τα πρετσελ. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε την σόδα. Ρίχνουμε ένα ένα τα πρετσελ μέσα και αφήνουμε για 30-40 δευτερόλεπτα γυρίζοντας μια φορά. Βάζουμε τα πρετσελ σε λαμαρίνες με λαδόκολλα, αλείφουμε με αυγό η γάλα και ρίχνουμε το αλάτι. Ψήνουμε στους 180 αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.