Για την σάλτσα
Βάζουμε το γάλα και το βούτυρο να ζεσταθεί αρκετά έπειτα ρίχνουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε, Αν δεν έχουμε το χρώμα που θέλουμε βάζουμε και χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τέλος βάζουμε το κονιάκ (Προαιρετικό). Περναμε τα κομμενα κομματια μεσα απο την σαλτσα και μετα τα βαζουμε στο ινδοκαρυδο. Αφου τελειωσουμε βαζουμε ψυγειο για να δεσει καποιες ωρες.
Κεικ
Βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη στον κάδο του μίξερ χτυπάμε μέχρι να αφρατεψει ρίχνουμε το αλάτι και την βανίλια. Μετα ρίχνουμε ένα τα αυγά να ενσωματωθούν με το μείγμα. Ρίχνουμε το γάλα και χαμηλώνουμε στο πιο χαμηλό την ταχύτητα. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι. Σε μεγάλο ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε 170 αντιστάσεις για 25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε στην μέση βάζουμε στο ένα μέρος μαρμελάδα και το υπόλοιπο κομμάτι από πάνω. Κόβουμε μερίδες.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.