Μπεζεδες με άρωμα λεμονιού
Χτυπάμε τα ασπράδια με την κρυσταλλική μέχρι να σφίξει η μαρέγκα μας νά κάνει κορφές δηλαδή και εν συνεχεία προσθέτουμε και την άχνη και τις βανιλιες και χτυπάμε για κάνα 5 λεπτο ακόμα , ρίχνουμε και το ξύσμα ή ότι άλλο αρωματικό θέλουμε ή και χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε με μια μαριζ.
Βάζουμε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνουμε ροζέτες επάνω στην λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 90 με 100 αέρα δεν ανοίγουμε για κάνεναν λόγω την πόρτα του φούρνου για καμιά ώρα περίπου μέχρι να ξεκολανε από την λαδόκολλα , σβήνουμε τον φούρνο και τους αφήνουμε μέσα για κάνα τέταρτο και μετά βγάζουμε το ταψί μας και τους απολαμβάνουμε !!!