Eύκολη και γρήγορη μπουγάτσα με κρέμα
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι εκτος το βουτηρο και την βανιλια. Απο την ωρα βρασμου κραταμε την κρεμα στην φωτια για αλλα δυο λεπτα αποσυρουμε και ριχνουμε το βουτηρο μολις λιωσει ριχνουμε και την βανιλια. Αφηνουμε την κρεμα να κρυωσει και λαδωνουμε το πρωτο φυλλο με σταγονες βαζουμε και αλλα δυο με τον ιδιο τροπο και ριχνουμε μερικη κρεμα κλεινουμε σε φακελλο και ωηνουμε 170 αντιστασεις για 40 λεπτα μεχρι να ροδισει. οταν ειναι ετοιμες κοβουμε και πασπαλιζουμε με αχνη και κανελλα