Όλα τα υλικά μαζί εκτός των μήλων ζύμωμα και μισή ώρα ψυγείο να δέσει η ζύμη
Γέμιση
Κόβουμε τα τρία μήλα σε μικρά κομματάκια βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με δυο κουταλιές της σούπας ζάχαρή δυο κουταλιές νερό και δυο κουταλιές κονιάκ τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε την ζύμη στην ταρτιερα στραγγίζουμε το ζουμί από τα μήλα που έχουμε στην κατσαρολιτσα μας και τα βάζουμε σαν βάση στην ζύμη κόβουμε τα αλλά 3 μήλα σε χοντρές φέτες και τα απλώνουμε πάνω από την βάση πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα ψήνουμε στους 160 αντιστάσεις μια ώρα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.