Δροσερή πάστα ψυγείου με κρέμα βανίλιας και σοκολάτας, για αυτούς που δεν μπορούν να επιλέξουν ποια γεύση προτιμούν περισσότερο!
Βάζουμε τα υλικά της σοκολατένιας κρέμας σε κατσαρόλα και ανακατεύουμε διαρκώς ως ότου πηξει η κρέμα. Τότε αποσυρουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μέτριο σκεύος σπάμε τα μπισκότα στα 4 και δημιουργούμε την βάση για το γλυκό μας. Απλώνουμε την κρέμα σοκολάτας. Σπάμε από πάνω πάλι μπισκότα. Χτυπάμε την σαντιγί, προσθέτουμε το ζαχάρουχο και συνεχίζουμε το χτύπημα να αφρατεψει. Ρίχνουμε πάνω από την δεύτερη στρώση μπισκοτων. Από πάνω πασπαλίζουμε κατά βούληση. Εγώ έσπασα μπισκότα και κουβερτούρα. Βάζουμε ψυγείο για 2-3 ώρες.