Σφολιατινια γεμιστα με γραβιερα και επικαλυψη παρμεζανας
Βάζουμε αλεύρι στον πάγκο μας και ακουμπάμε την σφολιάτα επάνω. Με ένα πινέλο αλείφουμε την σφολιάτα με νερό και ρίχνουμε την γραβιέρα επάνω με τον πλάστη πιέζουμε να κολλήσει η γραβιέρα. Κλείνουμε σε φάκελο την σφολιάτα και ανοίγουμε ξανά με πάχος μισό πόντο. Αλείφουμε πάλι με νερό ρίχνουμε την παρμεζάνα και πιέζουμε να κολλήσει. Κόβουμε μπαστουνάκια και σε ταψί με λαδόκολλα ψήνουμε για 25 λεπτά αντιστάσεις στους 200 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας και μετα σερβίρουμε.