Μεσολογγιτικο ρεβανι με σιμιγδάλι
Βάζουμε σε κατσαρόλα νερό, λάδι, ζάχαρη, ξύσμα κ βανιλιες
Το αφήνουμε 10 λεπτά να βράσει κ ρίχνουμε το σιμιγδάλι
Το ανακατεύουμε συνεχώς με κουτάλα ξύλινη για να μην κολλήσει.
Όταν αρχίσει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας κ την ξύλινη κουτάλα είναι έτοιμο .
Μπορούμε να βυθισουμε ένα μαχαίρι αν βγει καθαρό τότε είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμο.
Το αναποδογυριζουμε σε ταψι, το στρώνουμε, το χαράζουμε μπακλαβαδωτα κομμάτια και βάζουμε σε κάθε κομμάτι ένα αμύγδαλο.
Ψήνουμε 180-200 για περίπου μια ωρα.
Στολιζουμε με ζάχαρη κ κανελιτσα