Ταρτακια με διαφορες Γευσεις
Βασικα είναι ίδια συνταγή με τα προηγούμενα ταρτακια που σας έχω δείξει αλλά μεγάλωσα την δόση για να φτάσει το ζυμάρι να τα κλείσω και από πάνω
Όλα τα υλικά μαζί τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια όμορφη ζύμη (μη φοβηθείτε στην αρχή ζυμώνετε δύσκολα) βάζουμε από λίγο ζυμάρι στα ταρτακια και τα γεμίζουμε με ότι θέλουμε (εγώ έβαλα την σάλτσα από τα μήλα) κλείνουμε από πάνω τα περνάμε με λίγο αυγουλακι η γάλα για να πάρει ωραίο χρώμα και ψήνουμε αντιστάσεις 170 βαθμούς 40-50 λεπτά.
Σαλτσα μηλου https://www.mageirikesapolauseis.gr/component/joomrecipe/sintagi/868-saltsa-milou-gia-diafores-zymes