Ταρτακια σοκολάτας
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί της ζύμης και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια απαλή ζύμη. Στην αρχή θα δυσκολευτείτε λιγάκι αλλά με το ζύμωμα θα γίνει απαλή. Βάζουμε 20 λεπτά σε μεμβράνη την ζύμη και στο ψυγείο. Βάζουμε την ζύμη σε φορμάκια ψήνουμε 170 βαθμούς αέρα για 15-20
Γέμιση
Βάζουμε τα φακελάκια άνθος και το γάλα ανακατεύουμε καλά και έπειτα ρίχνουμε την μερεντα. Λιώνουμε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί και ενώ ανακατεύουμε καλά την ρίχνουμε σιγά σιγά να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο μείγμα αφήνουμε αρκετές ώρες να σφίξει στο ψυγείο,
Αφού σφίξη η γέμιση την βάζουμε στα ταρτακια και στολίζουμε.