Κεφτέδες κοκκινιστοι με χωριάτικο κους κους
Στο μουλτι λιώνω το σκόρδο,το κρεμμύδι κ την τομάτα.
Σε μία λεκανη βάζω τον κιμά,προσθέτω όλα μου τα υλικά και ζυμωνω πολύ καλά.Αφήνω το μείγμα για λίγη ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί και να ενωθούν τα αρώματα.
Αφού περάσει λίγη ώρα κάνω μπαλάκια το μείγμα μου,τα αλευρωνω και τηγανιζω.
Για την σάλτσα:Σε βαθιά κατσαρόλα τσιγαριζω το κρεμμύδι μου.Προσθέτω τον πελτε κ τον χυμό τομάτας,τον ζωμό,τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζω.Μόλις δέσει η σάλτσα μου προσθέτω μέσα στην κατσαρόλα και τους τηγανισμενους κεφτέδες.Μαγειρεύω για 5 λεπτά.Στην συνέχεια τους αφαιρώ από την κατσαρόλα.Μέσα σε αυτήν προσθέτω βραστό νερό και βάζω το κους κους να μαγειρευτεί.Μόλις βράσει ξανα βάζω τους κεφτέδες μέσα στην κατσαρόλα.Ανακατεύω κ σερβίρω.