ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ
Σε αντικολλητικό τηγάνι τα υλικά όλα συν τα πλοκάμια του καλαμαριού ψιλοκομμένα λίγο νεράκι να βράσουν.
Γεμίζω το καλαμάρι αφού το έχω αλατοπιπερωσει όχι τέρμα πάνω κλείνω με οδοντογλυφίδες το βαζω σε σκεύος με καπάκι κόβω και 1 πατάτα σε μικρές λωρίδες τις αλατοπιπερωνω λίγο νεράκι και λίγο ελαιόλαδο ψήνω σκεπασμένο για 25 λεπτά, αφού περάσουν βάζω το σχαροτηγανο στην εστία να κάψει αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το καλαμάρι μέσα και τις πατάτες να πάρουν χρώμα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.