Ο παραδοσιακός μπακλαβάς μεταμορφώνεται σε ατομικό "τσεπάκι". Εδώ μια άλλη εκδοχή με αμύγδαλο και φουντούκι.
Βάζουμε για το σιρόπι όλα τα υλικά μαζί σε κατσαρολάκι. Μόλις πάρει την πρώτη βράση μετράμε 6 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Σπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα και το φουντούκι λιώνουμε το βούτυρο και την μαργαρίνη βάζουμε τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο ανά πέντε αφού τα βουτυρώσουμε πολύ καλά. Κόβουμε τετράγωνα 6χ6 πόντους βάζουμε στην μέση μια μικρή κουταλιά ξηρούς καρπούς και σε βουτυρωμένο ταψί αραδιάζουμε όλα τα τετράγωνα μέχρι να γεμίσει. Αν περισσέψει βούτυρο θα το ρίξετε από πάνω όλο. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο 35-40 λεπτά αντιστάσεις 180 το ταψί ψηλά. Μόλις βγει από το φούρνο σιροπιάζουμε.