Παίρνω τα σνίτσελ, αλατοπιπερώνω, βουτάω σε αυγό χτυπημένο με γάλα και όπως βλέπετε στη Φώτο γεμίζω… Έβαλα μπριζόλα, κασέρι, μπέικον.
Τα έκλεισα διπλώνοντας στη μέση και έβαλα δεξιά, αριστερά και στο κέντρο μια οδοντογλυφίδα,
Τα πέρασα από τη φρυγανιά και τηγάνισα σε χαμηλή φωτιά γυρνώντας τα 2 με 3 φορές για να ψηθούν καλά μέχρι μέσα!!
Άλλες πρότασεις για γέμιση!
Κασέρι, ντοματίνια και λιγο μαιντανό για άρωμα
Ακόμα και με μανιτάρια αν είναι στις προτιμήσεις σας!
