Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες να χρυσίσουν σε καυτό λαδί, αφού τις έχουμε αλατίσει, αφήσει μίση τουλάχιστον ώρα σε σουρωτήρι, ξεπλύνει και στεγνώσει καλά.
Σοτάρουμε σε λαδί το κρεμμύδι να μαλακώσει, το σκόρδο και την ντομάτα για 10 λεπτά, ρίχνουμε ξύδι, ζάχαρη, σέλερι, κάπαρη, ελιές και μελιτζάνες, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά να κρατάνε και τα ρίχνουμε στην σάλτσα και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.