ΛΑΔΕΡΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΓΑΣΤΡΑ
Συνταγή και εκτέλεση Fabienne Vamvakari
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Νόστιμο λαδερό που γίνεται στο μάτι της κουζίνας αλλά γινεται νοστιμότατο και στον φούρνο με ενα μαντεμένιο σκεύος.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΛΑΔΕΡΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΓΑΣΤΡΑ

Ξεκινάμε στο μάτι της κουζίνας. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι, και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε την πιπεριά, τα φασόλια και τον αρακά, τα καρότα και το κολοκύθι. Αφήνουμε να πάρουν 2 βράσεις και προσθέτουμε τον πελτέ και την τριμμένη ντομάτα, το αλάτι πιπέρι πάπρικα και μπούκοβο. Ρίχνουμε και λίγο νερό και καπακώνουμε.
Βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μία ώρα στους 200 αντιστάσεις παρακολουθώντας τα υγρά του. Δεν θέλουμε πολλά υγρά και να μείνει με το λάδι τους στο τέλος.
Λίγο πριν κλείσουμε τον φούρνο βάζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό!!

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.