Ρίχνω το λάδι στην κατσαρόλα και τηγανίζω το κρέας από όλες τις πλευρές του . Προσθέτω τα κρεμμύδια να σοταριστούν κι αυτά λίγο , κατόπιν τα φασολάκια κατευθείαν από την κατάψυξη....όταν ξεπαγώσουν τελείως προσθέτω το κρασί , αλάτι , πιπέρι και ρίγανη και μόλις πάρει βράση χαμηλώνω το μάτι και σκεπάζω την κατσαρόλα να σιγοψηθεί .
Στο σύνολό του θέλει 1 1/2 ώρα ψήσιμο .
Αν τα φασολάκια είναι φρέσκα βάζουμε 1/2 ποτήρι νερό . Άν είναι από την κατάψυξη όχι καθόλου .
Είναι ένα πεντανόστιμο φαγητό και ελαφρύ!!!