3 φλυτζάνια λάδι1 φλυτζάνι ζάχαρη1 φλυτζάνι χυμό πορτοκαλιού½ φλυτζάνι κονιάκξύσμα 2-3 πορτοκαλιών10 φλυτζάνια αλεύρι Αλλατίνη (ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω)2 κουταλάκια (γλυκού) γεμάτα μπέκιν1 κουταλάκι (γλυκού) κοφτό σόδα1 κουτάλι σούπας κανελλογαρύφαλλα (τριμμένα-ίση ποσότητα και από τα δύο) λίγο αλάτι (μισό κουταλάκι γλυκού κοφτό)
Ολα τα υλικα μαζι οχι πολυ ζυμωμα ψηνετε 180 βαθμους αερα για 30 λεπτα περιπου
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.