Σπανάκι καλά πλυμένο και στραγγισμένο από βραδύς με αλάτι, κόβουμε 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, μισό ματσάκι άνηθο, λίγο μαϊντανό, 2,κρεμμυδια μεγάλα ξερά, πιπέρι μαύρο και 1/2 κιλό φέτα κομματάκια, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα και βάζουμε τη γέμιση σε μια η δυο στρώσεις. Περιχύνουμε από πάνω τα φύλλα με ελαιόλαδο σουσάμι και ραντίζουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.