Εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελάδα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελάδα όπως παλιά. Η συνταγή είναι επαγγελματική με αλεύρι αμυγδάλου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελάδα

Βάζουμε τα ασπράδια αυγού σε ένα μπολ τα χτυπάμε να γίνουν μαρέγκα και έπειτα βάζουμε σταδιακά την μισή άχνη εφόσον ακόμα χτυπάμε με το μίξερ. Εφόσον η μαρέγκα γυαλίσει βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε την ζύμη μας σε κορνέ κάνουμε ροζέτες σε ταψί με λαδόκολλα διορθώνουμε με το δάχτυλο μας βουτηγμένο σε λίγο νερό πασπαλίζουμε με αμύγδαλο. Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 15 λεπτά ακριβός. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και βάζουμε μαρμελάδα και κολλάμε ανά δυο κομμάτια

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.