Ψωμάκια φούσκες ειδικά για σάντουιτς. Αφράτα ψωμάκια χωρίς ψίχα που τα γεμίζετε με ότι θέλετε
Έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα βάζουμε την ζάχαρη το γάλα και την μαγιά ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε πάνω από μείγμα μας και περιμένουμε μέχρι να αρχίσουν να γίνονται ρωγμές και να ανέβει η μαγιά πάνω. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 2 λεπτά η για 4-5 λεπτά με τα χέρια μας. Βάζουμε την ζύμη μας σε λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί. Κόβουμε κομμάτια από 100 έως 120 γραμμάρια. Βάζουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο και ανοίγουμε το κάθε μπαλάκια να έχει πάχος μισού πόντου. Αφήνουμε τα ψωμάκια να ξεκουραστούν τουλάχιστον για 20 λεπτά και σε ταψί με λαδόκολλα βάζουμε 5 κομμάτια προσεχτικά και ψήνουμε για δέκα λεπτά αντιστάσεις στους 220-230 βαθμούς.