Σουτζουκάκια σμυρνέικα αυθεντική συνταγή με κίμινο και σκόρδο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά το ψωμί το οποίο έχουμε μουλιάσει βάζουμε το σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε να αναμειχθούν τα αρώματα των αρωματικών. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το λάδι και τα σοτάρουμε καλά έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και αφήνουμε να δέσει καλά. Τηγανίζουμε τα σουτζουκάκια μας και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με λίγο από το λάδι τους και τα ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά αντιστάσεις.