Κέικ των 20 κουταλιών. Με ένα κουτάλι της σούπας μετράμε όλα τα υλικά. Εύκολη συνταγή χωρίς μίξερ
Βάζουμε την ζάχαρη σε ένα μπολ και τα αυγά ανακατεύουμε για λίγο, συνεχίζουμε με το γάλα το βούτυρο τις βανίλιες ανακατεύουμε για λίγο ακόμα και ρίχνουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθουν όλα τα υλικά μας. Τέλος βάζουμε και την τρούφα ανακατεύουμε να πάει παντού και βάζουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 26αρι. Ψήνουμε αντιστάσεις για περίπου μια ώρα στους 160 βαθμούς αντιστάσεις.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.