Συνταγή για σπιτικό καπνιστό μπέικον
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Συνταγή για σπιτικό καπνιστό μπέικον

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Συνταγή για σπιτικό καπνιστό μπέικον

Για κάθε ένα κιλό κρέας χρειαζόμαστε

3% αλάτι χονδρό

2% καστανή ζάχαρη

Πιπέρι

Χρόνος αναμονής 5 ημέρες και καθημερινό γύρισμα

Κάπνισμα ανάλογα το βάρος του κρέατος που θέλουμε να καπνίσουμε.

Το μπέικον είναι έτοιμο όταν φτάσει  65 βαθμούς κελσίου στο κέντρο του κρέατος.

Κάπνισμα περίπου 2-5 ώρες σε θερμοκρασία 85 βαθμούς κελσίου258326106 10220086101048033 2451727724489942975 n

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search