Ψαρόσουπα της Λίνας (αντιοξειδωτική) !
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ψαρόσουπα της Λίνας (αντιοξειδωτική) !

Βράζουμε το ψάρι μαζί με τα δαφνόφυλλα.
Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Αδειάζουμε τον ζωμό του σε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τον πολτό του κρεμμυδιου και της πιπεριάς, το πράσο και το λάχανο και τα σωτάρουμε και αυτά. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα καρότα, τις πατάτες και το ρύζι και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά μας.
Ρίχνουμε σιγά σιγά και τον ζωμό λαχανικών και του ψαριού και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας και το ρύζι.
Εντωμεταξύ έχουμε καθαρίσει το ψάρι και το ρίχνουμε στη σούπα μας μόλις κλείσουμε το μάτι της κουζίνας.
Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο, χτυπώντας το αυγό με το χυμό λεμονιού και το κορν φλάουρ και μόλις αυτό το μίγμα ομογενοποιειθεί αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά σιγά ζουμί από την σούπα μας.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγολέμονο στη σούπα, ανακατεύοντας απαλά και στο τέλος ρίχνουμε και το κουταλάκι με τη μαργαρίνη για να μοσχομυρίσει.
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search