Σνίτσελ χοιρινό με σάλτσα τυρί ροκφόρ μανιτάρια και κρέμα γάλακτος.
Σάλτσα
Βάζουμε το βούτυρο τα μανιτάρια και το σκόρδο ψιλοκομμένο σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε για 5 λεπτά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το γάλα και πιπέρι μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και το ροκφόρ αφού το έχουμε λιώσει με ένα πιρούνι αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά ρίχνουμε μαϊντανό και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σνίτσελ
Στεγνώνουμε τα κομμάτια κρέατος και τα περνάμε από αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και ρίχνουμε αν θέλουμε λίγο αλατοπίπερο. Περνάμε τα σνίτσελ από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά τηγανίζουμε και γυρίζουμε το σνίτσελ χωρίς να το πληγώσουμε. Όταν είναι έτοιμο το ακουμπάμε σε χαρτί και έπειτα το βάζουμε στο πιάτο. Περιχύνουμε με την σάλτσα ροκφόρ.