Κριτσινια καροτου
Συνταγή και εκτέλεση Άννα Καρασάββα
Εύκολη
Φθηνή

Κριτσινια καροτου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κριτσινια καροτου

Αλατιζω το τριμμένο καρότο κ το τρίβω στα χέρια να βγάλει τα υγρά τα οποία αδειαζω από το μπωλ. 
Προσθέτω τα μυρωδικά κ τα υγρά.
Ανακατεύοντας με πιρούνι προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν. 
Θα χρειαστεί να ζυμωσω ελαφρά ώσπου η ζύμη να είναι εύπλαστη χωρίς να κολλάει στα χέρια. 
Ανοίγω σε κορδονια(αφήνω έτσι αν θέλω να φτιάξω κριτσινια) κ κλείνω σε κουλούρια Όχι παχιά. 
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 ώσπου να πάρουν χρώμα κ να στεγνώσουν εσωτερικά.
Γίνονται αρκετά!
Τραγανά κ νόστιμα!

Κατηγορία: 

Κριτικές

5
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020
Έχω την εντύπωση ότι το αλεύρι είναι πολύ λίγο για την ...
Δες την πλήρη κριτική >>
- Σάκης
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search