Ζαχαρόπαστα επικάλυψης.
Συνταγή και εκτέλεση Βουργουτζής Μιχαήλ
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Ζαχαρόπαστα επικάλυψης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ζαχαρόπαστα επικάλυψης.

Σε μια λεκάνη μικρή βάζουμε την ζάχαρη και κάνουμε μια τρύπα στην μέση. Βάζουμε στο νερό την ζαλατινη και την αφήνουμε να σετάρει (θα πήξει και θα γίνει μια μάζα). Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι την γλυκόζη με το βούτυρο και τα ζεστένουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ρίχνουμε και την ζελατίνη να διαλυθεί τελείως. Κατεβάζουμε από την φωτιά . Αν θέλουμε χρώμα το ρίχνουμε. Ρίχνουμε τα υγρά στην άχνη και ζυμώνουμε με καλά βουτυρωμένα χέρια μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την σκεπάζουμε με μια διαφανή μεμβράνη και την αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί. Η συγκεκριμένη κάνει για επικάλυψη. Αν θέλουμε για μοντελισμό, χρησιμοποιούμε CMC (ΚΑΡΒΟΞΥ ΜΕΘΥΛΙΚΗ ΚΥΤΑΡΡΙΝΗ)

που την κάνει να στεγνώνει πιο γρήγορα  

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search