Βασιλοπιτα κεικ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Βασιλοπιτα κεικ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Βασιλοπιτα κεικ

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και τα αυγά να έρθουν επίσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Χτυπάμε το βούτυρο και ρίχνουμε, τμηματικά, τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτουμε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα και τέλος, τις βανίλιες και το αλατι Ανακατεύουμε ελαφρά.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα στρόγγυλη. Αδειάζουμε το  μείγμα σε 30αρι ταψι  και χτυπάμε ελαφρά τη φόρμα στον πάγκο.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 160oC αντιστασεις για περίπου 45 με 50 λεπτά.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει. Ύστερα, το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα, αφού κρυώσει εντελώς στολιζουμε με οτι θελουμε.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search