Βαρβαρα
Συνταγή και εκτέλεση Ζωη Καμπουρογλου 
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Βαρβαρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Βαρβαρα

 βάζουμε το σιτάρι σε νερό για αρκετές ώρες , από βραδυς, την επόμενη το βράζουμε τόσο όσο να σκάσουν τα σποράκια, να έχει νερό σαν σούπα. Σ ένα τηγάνι καβουρδιζουμε 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι να πάρει χρώμα, περνούσε νεράκι από το σιτάρι και το ρίχνουμε στο αλεύρι όπως κάνουμε μπεσαμελ, το αλεύρι το έχουμε αποσειρει από τη φωτιά, όταν γίνει χυλος ελαφρύς το ρίχνουμε στο σιτάρι. Ρίχνουμε 2 κούπες ζάχαρη 2 κσ κανελα, ανακατεύουμε καλά και 2 κούπες σταφίδες ξανθές . Όταν το σερβίρουμε βάζουμε από πάνω καρύδια τριμμένο ρόδι σταφίδες μαύρες λίγη ζάχαρη και πασπαλίζουμε με λίγη κανελιτσα. Η Βαρβάρα όταν κρυώσει σφίγγει για να την σερβίρουμε ξανά την ζεσταίνουμε και ρίχνουμε λίγο νεράκι τόσο όσο να γίνει μια χυλωμενη σούπα. Καλή σου επιτυχία! 

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search