ΣΟΒΑΝ ΚΙΟΦΤΕ
Ζυμωνουμε τον κιμα και πλαθουμε τα κεφτεδακια σε μια πλατια κατσαρολα βαζουμε το λαδι να ζεσταθει και σωταρουμε τα κρεμμυδια και το σκορδο που τα εχουμε χοντροκοψει προσθετουμε τα μυρωδικα και σωταρουμε αραδειαζουμε τα κεφτεδακια (οπως ειναι δεν τα τηγανιζουμε καθολου) τα αφηνουμε λιγο και απο της 2 μεριες και σβηνουμε με το κρασι σε ενα μπολ με ζεστο νερο διαλυουμε τον πελτε και μαζι με την ντοματα τα προσθετουμε στο φαγητο μας το αφηνουμε να βρασει σε μετρια φωτια μεχρι να δεσει η σαλτσα μας