Μπακλαβας
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μπακλαβαδακια ατομικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μπακλαβας

Βάζουμε για το σιρόπι όλα τα υλικά μαζί σε κατσαρόλα οταν ειναι ετοιμος ο μπακλαβας. Μόλις πάρει την πρώτη βράση μετράμε 6 λεπτά και σιροπιαζουμε ζεστα και τα δυο και σιροπι και μπακλαβας.
Σπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα και το φιστίκι λιώνουμε το βούτυρο, . Βουτυρώνουμε καλά το ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο βάζουμε βούτυρο και δυο κουταλάκια διάσπαρτα από το φιστίκια  και το αμύγδαλο και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Κοβετε τα φυλλα σε σχεδιο που θελετε.  Αν περισσέψει βούτυρο θα το ρίξετε από πάνω όλο. Ψήνετε σε μέτριο προ θερμασμένο φούρνο μιαμιση ωρα  αντιστάσεις  150 το ταψί χαμηλά. Μόλις βγει από το φούρνο σιροπιάζουμε.20180722 111628

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search