Σφολιατα γεμιστη
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σφολιατα γεμιστη

Κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε κoρνε και φυλάμε σε ψυγείο
Σφολιάτα
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρου και πλάθουμε αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά μετα ανοίγουμε φύλλο λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε από πάνω από το ζυμάρι κόβουμε φέτες και βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο όπως είναι με το βούτυρο βάζουμε για 20 λεπτά κατάψυξη βγάζουμε και ξανανοίγουμε φύλλο απλώνουμε μαργαρίνη κλείνουμε σε φάκελο και βάζουμε πάλι κατάψυξη. Μετα από 20 λεπτά βγάζουμε ανοίγουμε πάλι το φύλλο και κάνουμε έναν φάκελο αυτό πρέπει να γίνει τρεις φορές ακόμα.
Στήσιμο
Ανοίγουμε την σφολιάτα βάζουμε μια κουταλιά κρέμα και από πάνω μαρμελάδα της αρέσκειας σας κλείνουμε σε τετράγωνο και ψήνουμε στους 180 για 35 λεπτά περίπου αντιστάσεις

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search