ρίχνουμε τη ζάχαρη με το ηλιέλαιο και την πορτοκαλάδα και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά μετά προσθέτουμε τη φαρίνα βουτυρώνουμε Και αλευρώνουμε καλά ένα ταψάκι για τάρτα και ρίχνουμε το μείγμα για την κερασόπιτα .Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα κεράσια με τη ζάχαρη βραζουμε για 5 λεπτά βάζουμε το κορν φλάουρ τις βανίλιες και το λεμόνι και τα αφήνουμε ολα σε σιγανο βρασιμο για ένα τέταρτο να δέσει, το βάζουμε πάνω από το μείγμα του ? κεικ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά Καλή επιτυχία!