Καλτσούνια Ιεράπετρας
Σχετικά δύσκολη
Φθηνή

Καλτσουνια.  Παραδοσιακό γλύκισμα της Κρήτης!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Καλτσούνια Ιεράπετρας

 
 
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα. Για την γέμιση  περνάμε Τον ανθοτυρο από το μουλτι να γίνει αλοιφή. Ανοίγουμε φύλλο βάζουμε μέσα τον ανθοτυρο αφού έχουμε βάλει όλα τα υλικά  και έχουμε ανακατεψει καλά. Με την βοήθεια μιας οδοντογλυφιδας αφού έχουμε τοποθετήσει τα φύλλα μας πάνω σε κομμάτια λαδοκολα να μπορούμε να τα δουλέψουμε  κάνουμε γύρω γύρω μικρά τσιμπιματακια. Τα τοποθετούμε προσεχτικά στο ταψί αλοιφουμε με κροκο αβγου που έχουμε ανακατεψει με ανθονερο, και ψήνουμε στους 170 για 25 λεπτά.  Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο βάζουμε από πάνω νερατζοφυλα για άρωμα!! 
 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search