Υπέροχο τσίζκέικ με την διακριτική παρουσία της μαρμελάδας φράουλας!
Αναμιγνύουμε τα θρυμματισμενα μπισκότα με το βούτυρο και απλώνουμε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας ή ταψακι , διαμέτρου 21-22εκ. Το πιέζουμε καλά με ένα κουτάλι.
Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε το φύλλο ζελατίνας μέχρι να μαλακώσει και σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρά το μισό ζαχαρούχο γάλα. Μόλις ζεσταθεί με ένα σύρμα ανακατεύουμε και προσθέτουμε το μαλακωμένο φύλλο ζελατίνας μέχρι να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε το τυρι κρεμα με το ζαχαρούχο γάλα από το κατσαρολάκι και το υπόλοιπο γάλα και το λεμόνι μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το μείγμα τυριού στη βάση της φόρμας πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
Όταν πήξει, απλώνουμε στην επιφάνεια τη μαρμελάδα και γαρνίρουμε με τα κομμάτια φράουλα ή ό,τι άλλο μας αρέσει .
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.