Αναποδογυρισμένη τούρτα (torta volteada)
Συνταγή και εκτέλεση Dimitra Savidis
Εύκολη
Φθηνή

Eίναι ένα κέικ με καραμελωμένο ανανά,είναι απλό και νοστιμότατο και η προέλευση του είναι από την Λατινική Αμερική. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Αναποδογυρισμένη τούρτα (torta volteada)

Βράζουμε τα υλικά για την καραμέλα μέχρι να γίνει σιρόπι σκούρο. 

Αδειάζουμε την καραμέλα σε στρόγγυλο ταψί και τοποθετούμε τον ανανά σε κονσέρβα και κερασάκια όπως στην πρώτη φώτο.

Για το κέικ μας, χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 4-5 λεπτά. Τα υλικά πρέπει να είναι πάντα σε θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε πάνω από τον ανανά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Όταν κρυώσει αναποδογυρίζουμε.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.