Η πάστα φλώρα βάζει...τα γιορτινά της!
Χτυπάμε ζάχαρη και βουτυρο να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό, τη βανίλια, το κονιάκ και το baking powder και χτυπάμε λίγο ακόμα. Τέλος, προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι να γίνει μια εύπλαστη ζυμη. Βάζουμε ψυγείο για καμιά ώρα. Στρώνουμε σε ταψάκι ομοιόμορφα και στα τοιχώματα να πάει η ζυμη, βάζουμε μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Έχουμε κρατήσει το 1/3 της ζύμης και κάνουμε σχέδια. Ψήνουμε στους 180 περίπου 30 λεπτά.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.