Το παγωτό μου!!! Παγωτό σοκολάτα με καβουρδισμένο αμύγδαλο & κομμάτια από κεράσι και άγριο βύσσινο. Χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς ζαχαρούχο, χωρίς κρυστάλλους
Ζεσταίνουμε τα 500γρ κρέμα γάλακτος ενσωματώνουμε σταδιακά με την σοκολάτα και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Φτιάχνουμε 1 λίτρο σαντιγί χτυπώντας καλά την φυτική κρέμα και ρίχνουμε την σοκολάτα που είχαμε φτιάξει προηγουμένως Μόλις μπει η σοκολάτα στην σαντιγί. όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε το βύσσινο τα κεράσια και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε σε μπολ και στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες πριν σερβίρουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.