Bounty chocolate. Μπάουντι ένα σοκολατάκι με ινδική καρύδα και επικάλυψη σοκολάτας. Χωρίς ζαχαρούχο
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα (χαμηλή θερμοκρασία) το βούτυρο την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη μόλις λιώσει το βούτυρο ρίχνουμε το έλαιο καρύδας και το αλάτι αμέσως μετα την καρύδα και ανακατεύουμε για πέντε λεπτά το βγάζουμε το απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και το αφήνουμε μισή ώρα κατάψυξη κόβουμε ότι σχήμα θέλουμε το ξαναβάζουμε άλλη μισή ώρα κατάψυξη να δέσει το σχήμα και το περνάμε από σοκολάτα λιωμένη που έχουμε ήδη λιώσει σε Μπεν Μαρί